Медиите за нас

FROG NEWS: Райън Лесли дари 3000$ на Сдружение „България си ти!“

фев 15, 2014, 19:12

На 14 февруари музикалният гений направи незабравимо шоу в Софийската опера и балет, смейсвайки парчетата си с български национален фолклор.

Световноизвестният арендби изпълнител Райън Лесли днес дари 3000 щатски долара на Сдружение „България си ти!“ за целите и каузите на организацията. А председателят на Сдружението инж. Димитър Куцаров благодари на американската звезда,  и го покани на Първомартенската среща на многодетните семейства.

Номинираният за „Грами“ изпълнител през лятото на 2013 г. стана почетен член на „България си ти!“. А през ноември обсъди възможностите за съвместна работа с организацията в подкрепа на нуждаещите се.

Днес той отново сподели, че родителите му са го възпитали от малък да помага и затова не е учудващо, че е известен и със страстта и интереса си към благотворителните каузи. Той е впечатлен от работата на „България си ти!“. Като почетен член на Сдружението изрази подкрепата си за Годишните награди „България си ти!“. Многото му ангажименти през януари не позволиха  да присъства, но за другата година се надява да има тази възможност. Сдружението покани „Черният Моцарт“ на Първомартенската среща на многодетните семейства, за които се грижи на първи март.

Предишната вечер пък Райън Лесли изуми публиката в София, показвайки невиждано шоу в Софийската опера и балет. Заедно с него и бандата му на сцената излезе и хорът „Космическите гласове от България“ с диригент Ваня Монева. Концертът From Sofia with Love изпълни и обещанието му да бъде посланик на София като кандидат за Европейска столица на културата 2019. Проектът му се осъществява благодарение на „Симфоникс“.

Източник: http://frognews.bg/news_65644/Raian_Lesli_dari_3000_$_na_Sdrujenie_Balgariia_si_ti!/