Медиите за нас

Balkanec.bg: Прегръдки и млечни продукти получиха децата от домовете в Разлив и Видраре

фев 11, 2014, 11:54

Българската хранителна банка отново подпомогна социално слаби хора с млечни продукти, a Сдружение „България си ти!“ ги раздаде на нуждаещите се в Югозападна България директно до техните домове. Инциативата започна от град Самоков, продължи в Правец, Дупница, Кочериново, Благоевград и завърши в Кюстендил. От Сдружението споделиха, че въпреки небходимостта от материална подкрепа, навсякъде нуждата от прегръдка, близост и човешка приказка, е също толкова силна.
Млечни продукти бяха раздадени в домовете в селата Видраре и Разлив. Децата поздравиха своите гости с песни и изпълнения на народни танци. Директорите на обществените заведения благодариха и споделиха, че в последно време не са много организациите, които им помагат. „Това ни кара да вярваме, че доброто се случва всеки ден, но трябват непрестанни усилия, за да се превърне то в начин на живот на все повече хора“, споделиха от сдружение „България си ти“.

Източник: http://www.balkanec.bg/pregradki-i-mlechni-produkti-poluchiha-detsata-ot-domovete-v-razliv-i-vidrare-19114.html