Учредители

Васил Петров

Васил Петров е роден през 1964 г. в град София. Певец и музикант с широки професионални интереси и постижения в областта на джаз и поп музиката. Висше образование завършва Вокалния факултет на Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Работи с Биг бенда на Българско национално радио, ръководен от Вили Казасян и с „Акустична версия“ – водещи джаз групи в България. Участник в редица български и международни, естрадни и джаз, фестивали. Изнася с успех концерти във Финландия, Швеция, Норвегия, САЩ, Русия, Япония и др. Носител на наградите:Златен Орфей ’ 1995 – Хит на годината, „Подслон в дъжда”, музика и аранжимент Васил Пармаков, текст Милчо Спасов и Тери Калиски; Златен Орфей ’ 1995 – Изпълнител на годината за 1994; Златен Орфей ’ 1995 – Албум на годината за „Другият” (1994), на наградата „Аполон Токсофорос“ – за изключителен принос в развитието на българската култура и представянето й зад граница.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова е родена през 1954 г. в град Добрич. Една от най-популярните български естрадни певици. Завършва музикалното си образование в класа на Евгений Комаров, в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Солист на известната група „LZ”, сформирана от нея и съпругът й Милчо Кацаров. Изпълнителка на някои от най-популярните български шлагери, сред които „Големият кораб минава“, „Бяла въздишка“ и „Обещай ми любов“. Дуетите й с Васил Найденов влизат в златната колекция на българските естрадни хитове, а през 1987 г. песента й „Топъл дъжд“ печели конкурса „Мелодия на годината“.

Милена Славова

Милена Славова е родена през 1966 г. в град София. Рок дама номер едно на българската музикална сцена. През 1993 г. заминава за Англия, където живее и развива своята музикална кариера. През 2003 г. известната със своята ексцентричност и бунтарски дух изпълнителка се завръща в България. През 2009 г. празнува своя 25-годишен сценичен юбилей, а през 2010 г. печели призът „БГ Вдъхновител“ от годишните музикални награди на БГ Радио.

Анатоли Николаев Николов

Анатоли Николов e на 38 години, от Велико Търново. Висше образование завършва в УНСС, специалност „Маркетинг и мениджмънт“. Работи в сферата на търговията със селскостопанска техника. Член на Съюза на българските мотоциклетисти.

Атанас Валентинов Стоянов

Атанас Стоянов е на 37 години, от град Варна. Управител на пиано бар. Председател на Мотоклуб „Диви деца“.

Инж. Величка Лазарова Рагина

Величка Рагина е на 38 години, от град София. Висше образование завършва в Университет по хранителни технологии, гр. Пловдив. Магистър по машинно инжинерство. Занимава се с лабораторен анализ на суровини и материали.

Венцислав Емилов Дойков

Венцислав Дойков е на 30 години, от град Берковица. Завършва „Психология“ в Югозападния университет „Неофит Рилски“, гр. Благоевград. Председател на Мотоклуб „Планински братя“, гр. Берковица.

Веселин Данчев Каменов

Веселин Каменов е на 45 години, от град Ямбол. Средно образование завършва в Професионална гимназия „Васил Левски“, Ямбол. Работи като декоратор в София. Член е на Мотоклуб „The Riders”, гр. Ямбол.

Арх. Виолета Ивайлова Горанова

Виолета Горанова е на 34 години, от град Варна. Завършва архитектура във ВИАС, София. Работи като архитект в град Варна.

Инж. Гошо Митков Горанов

Гошо Горанов е на 52 години, от град Враца. Висше образование завършва в Техническия университет, София. Дипломиран инженер. Работи в сферата на поддръжката на радио и телевизионни станции.

Адв. Деню Господинов Гогов

Деньо Гогов е на 74 години, от град София. Завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Главен асистент по административно право и процес в Академията на МВР, хоноруван преподавател. Адвокат.

Десислава Стоянова Петкова

Десислава Петкова е на 34 години, от град Разград. Средно професионално образование завършва в Селскостопански техникум, град Разград. Специалист агроном. Има собствен бизнес в областта на търговията с авто и мото части. Председател на Мотоклуб „Лудогорски братя“, град Разград.

Димчо Георгиев Димов

Димчо Димов е на 49 години, от град Ямбол. Председател на Мотоклуб „The Riders“. Заместник – председател на Съюза на българските мотоциклетисти. Занимава се с бизнес в областта на търговията.

Добриела Радославова Славова

Добриела Славова е на 22 години, от град Ямбол. Студентка в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“, специалност „Туризъм“. Работи като администратор-рецепционист на хотел.

Негово Благоговейнство свещеник Евгени Иванов Калайджиев

Свещеник Евгени Калайджиев е на 29 години, от с. Борово, област Благоевград. Служи в един от най-древните храмове във Видинска епархия – „Рождение Богородично“. Свещенодейства и в Клисурския манастир. Негово благоговейнство е известен със своята активна дейност по оказване на помощ и подкрепа на изпаднали в беда млади хора.

Д-р Евгений Славейков Миронов

Д-р Евгений Миронов е на 36 години, от град София. Магистър. Завършва Медицинска академия. Специализира лазери в стоматологията в Международната Академия Рейн – Вестфалия, Германия. Специалист по дентална медицина – обща, лазерна и естетична стоматология, и имплантология. Работи в „Дентално студио Миронови“, което създава заедно със съпругата си д-р Жасмина Миронова.

Д-р Елена Христова Новакова – Ценева

Д-р Елена Новакова – Ценева е на 55 години, от град София. Завършва медицина в Медицинска академия. Работи в медицински център в София.

Емил Вълчев Лазаров

Емил Лазаров е на 39 години от град Казанлък. Завършил е ТМСС, град Мъглиш. Притежава собствен бизнес в областта на техническата поддръжка на асансьорна техника. Председател е на Мотоклуб „Черните Рози“, гр. Казанлък. Председател на СБМ.

Д-р Жасмина Валентинова Миронова

Д-р Жасмина Миронова е на 34 години, от град София. Завършва Медицинска академия – факултет „Дентална медицина“. Асистент в Катедра по Консервативно зъболечение. Специалист по Консервативно зъболечение и ендодонтия. Работи в „Дентално студио Миронови“, което създава заедно със съпруга си д-р Евгений Миронов.

Негово Всепреподобие Иван Иванов

Свещеник Иван Иванов е на 67 години, от с. Нови Хан. През 1987г. постъпва като енорийски свещеник в храм „Света Троица“, с. Нови Хан, а през 2005 г. приема монашеска схима с името йеромонах Йоан. През 1998 г. полага основите на дом за сираци „Свети Николай“ в двора на църквата „Света Троица“, който е под управлението и контрола на църковното настоятелство. Домът продължава да се строи и до днес, като се разширява за приемане на повече нуждаещи се. Богоугодното дело на отец Иван се радва на признателност и разбиране от народа.

Адв. Иван Емилов Веселинов

Иван Веселинов е на 51 години, от град Берковица. Завършва Юридическия факултет, специалност „Право“, на  Софийския университет „Св. Климент Охридски“ . Работил е като следовател в ОУ МВР-Монтана, Следствен отдел. Адвокат. Член на Мотоклуб „Планински братя“, гр. Берковица.

Иван Здравков Божков

Иван Божков е на 59 години,  от град София. Завършва Академията на МВР-София. Работи като мениджър – екип в охранителна фирма, град София.

Иванка Здравкова Горанова

Иванка Горанова е на 57 години, от град Варна. Завършва „Френска филология“ в  Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Работи като асистент-дирекция във фирма „Далкия Варна“ ЕАД.

Ивелина Василева Миронова

Ивелина Миронова е на 29 години, от град Варна. Завършва Икономическия университет във Варна, специалност „Икономика на индустрията“. Работи като офис мениджър в охранителна фирма.

Негово Високопреподобие Архимандрит Йоан

Негово Високопреподобие Архимандрит Йоан е на 37 години, от град Берковица. Служи в един от най-старите храмове във Видинска епархия – „Рождение Богородично“. Архимандрит Йоан е известен със своята активна харитативна дейност, свързана с оказване на помощ на изпаднали в беда или социално слаби млади хора.

Йордан Димитров Йорданов

Йордан Йорданов е на 53 година, от град Ямбол. Завършва Учителския институт, специалност „Учител по практика“, в град Ямбол. Занимава се с частен бизнес в областта на автомобилното боядисване.

Маргарита Златанова Цекова

Маргарита Цекова е на 58 години,  от град София. Завършва УНСС, специалност „Счетоводство и контрол“. Работи в сферата на счетоводната отчетност.

Михаил Атанасов Атанасов

Михаил Атанасов е на 29 години, от град Разград. Образованието си е завършил в Техникум по механотехника, град Шумен, със специалност „автомобилен техник“. Работи в частна фирма. Състезател по мотоциклетизъм на писта, клас SBK 1000.

Найден Тотев Найденов

Найден Найденов е на 48 години, от град София. Завършва филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Арабистика“. Специализира  „Развиващи се пазари на бизнеса за опитни мениджъри“ в William Davidson Institute –Мичиган, САЩ. Участва в програма за обучение по финанси, обработка на информация, маркетинг, мениджмънт и стратегическо планиране в Wichita State University – Канзас, САЩ. Работи като регионален директор в компания за сигурност и охрана.

Ненко Христов Ненчев

Ненко Ненчев е на 58 години, от град Сливен. Завършва Треньорския факултет в Националната спортна академия, специалност „Треньор по тенис“. Инспектор в „Криминална полиция“ от ВИПОНД – МВР. Старши инспектор в сектор „Криминална полиция“ към ОД МВР – Сливен.  Мениджър охрана е в охранителна фирма.

Николай Тодоров Арабаджиев

Николай Арабаджиев на 36 години,  от град Нова Загора. Завършва Югозападен университет,  специалност „Философия“. Занимава се с частен бизнес.

Радостин Иванов Ванчев

Радостин Ванчев е на 26 години, от град Харманли.  Завършва Професионална гимназия по електропромишленност и текстил „Захари Стоянов“, град Харманли. Работи в сферата на охранителния бизнес.

Расим Осман Расим

Расим Расим е на 33 години, от град Варна. Завършва Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“ –  специалност „Право“. Представител на Главно мюфтийство в България.

Инж. Светослав Кирилов Струнджев

Светослав Струнджев е на 36 години,  от град Монтана. Завършва Техническия университет, град Габрово. Инженер. Работи в акредитирана изпитателна лаборатория към „МОНБАТ“ АД. Председател на Мотоклуб „Монтана“.

Синтия Мишова Вълчева-Еретриаду

Синтия Вълчева-Еретриаду е на 61 години, от град София. Завършва Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Немска филология“. Работи като офис-мениджър в консултантска фирма.

Станислав Петков Желев

Станислав Желев е на 39 години, от град Ямбол. Завършва Техникум по обществено хранене, град Ямбол. Занимава се с частен бизнес в областта на поддръжка на мотоциклети. Член на Мотоклуб „The Riders”, град Ямбол.

Стилиян Атанасов Димитров

Стилиян Димитров е на 38 години, от град Варна. Завършва гимназия „Гео Милев“, град Варна. Занимава се с дистрибуция на моторни масла. Член на Мотоклуб „Номади“, град Варна.

Таню Петров Петров

Таню Петров е на 44 години, от град Карнобат. Завършва Техникум по механизация на селското стопанство „Ганчо Хардалов“, град Карнобат. Служител в системата на МВР.

Тодорина Миланова Миланова

Тодорина Миланова е на 28 години, от град Хасково. Завършва Нов български университет, специалност „Мениджмънт и предприемачество“. Работи като офис-мениджър в консултантска фирма в град София.

Фани Георгиева Белнейска

Фани Белнейска е на 48 години,  от град Пазарджик. Завършва гимназия в град Пазарджик. Работи в дом за възрастни хора. Майка на жестоко убитите сестри Росица и Христина Белнейски, престъпление, което потресе България.

Big Sha

Михаил Михайлов, известен още като Мишо Шамара или Big Sha, е роден през 1972 г. в град Варна. Той е популярен български рап изпълнител, основоположник на RNB жанра у нас и създател на групата „Гумени глави“. Наричат го лошото момче на българската музика, заради откровения език, който използва в песните си – като протест и критика към негативните явления в българското общество и политика. Участва в съвместни музикални проекти със световноизвестни изпълнители. Такова е неговото участие в музикалния проект със световно известните Snoop Dog и DMX. През 2010 г. издава и първата си книга „Усещане за безкрайност“.
стани един от нас
стани един от нас
стани един от нас

Ние сме тези, които у нас най-често наричат „обикновени хора“.

Ние сме българи и граждани на европейска България, обединени от една благородна идея – „България, си ти!“.

Ние вярваме, че България това сме ние, нейните граждани, хора с различни професии, интереси, семейства, съдби, но повярвали, че доброто и успехът на държавата зависи от нас.

Ние сме велика сила и можем да направим това, което държавните чиновници и политици не винаги успяват – да видим конкретния проблем и да помогнем за неговото решаване.

Ние действаме със силата на своята обща воля и солидарност.

Ние можем да помогнем на бедния, на падналия духом, на човека изгубил вяра и ориентир в живота.