Медиите за нас

Световните шампиони Ваня и Иван Иванови, членове на НД „България си ти!“ по ТВ Скат.

апр 8, 2013, 17:47

Ваня е световен шампион по самбо, а Иван световен вицешампион по борба. Те са едни от най-младите членове на НД „България си ти!“. Младоженците благодариха сърдечно на голяма част от учредителите, които лично уважиха техния празник. Своите пожелания поднесоха звездните членове Бобо, Милена Славова, Васил Петров, Армен Назарян, както и много световни и европейски шампиони. Двамата споделиха, че изживяването е прекрасно и са на мнение, че младите хора, трябва да се решат на тази стъпка, независимо от финансовите проблеми.
Освен със своя спортен дух, семейството се опитва да даде пример на подрастващите и със социално-отговорни ангажименти. Едно от основните им желания е да развиват млади спортни таланти, кауза към която се стреми и НД „България си ти!“. Именно поради тази причина, те изявиха желание да се присъединят към Движението. „Привлече ни това, че НД „България си ти!“ обръща внимание на младите и целта е да се спре този демографски срив. На мнение съм, че няма малка или голяма помощ.“, сподели Иван.
Младото семейство има огромно желание да се включи активно в благотворителните действия на Движението, не само с личен пример, но и с действия, като се надяват да продължат да печелят златни медали. Валя като треньор, а съпругът й като спортист. Двамата са на мнение, че спортът трябва да бъде застъпен в учебната програма и да стартира от най-ранна детска възраст. „Спортът е един от основните елементи, който може да възпита на дисциплина и борбеност младото поколение.“ – сподели Ваня.