Изпълнителна комисия

Инж. Димитър Куцаров

Димитър Куцаров е роден през 1958 г. в село Градинарово, Варненска област. Завършва инженерна специалност в Трети факултет, в Школата на МВР в София (1985). Основава първата частна охранителна компания – „Бодигард Файър К“ ЕООД, специализирана в охраната на VIP личности и детективска дейност (1991). Съучредител на организацията на частните охранители и детективи „Евросекюрити груп“. Сътрудници на компанията работят в почти всички европейски държави, САЩ, Израел и Русия. Инициира и организира международни конференции в София по проблемите на сигурността на чуждестранните инвестиции в България, в която вземат участие представители на 12 държави (2003). Организира Втора международна конференция на тема: „Взаимодействието на частните охранителни фирми в Европейската общност с полицейските структури”. На конференцията присъстват и вземат участие представители на дипломатическия корпус, на държавните институции, на МВР, на частни охранителни фирми от Европа и България (2005). Организира Първия международен форум за борба с организираната престъпност и корупцията в България, който е открит от Майкъл Хъмфрис, посланик на представителството на Европейската комисия в България тогава. В събитието вземат участие известни европейски политици, общественици, дипломати, представители на Европейската комисия, специалисти, духовни дейци (2007). Широк отзвук в България и чужбина имат предложените от г-н Димитър Куцаров идеи за обединяване усилията на дружествата за частна охранителна дейност с цел създаване на климат на сигурност и безопасност на деловите отношения. Като управител на „Бългериън Файналтач Кънсалтинг“ ЕООД организира кръгла маса на високо ниво на „Атлантик кансъл“ в София на тема „Енергийната независимост на България в разширения черноморски регион: публично-частно партньорство“. Събитието се провежда на 1 и 2 март 2010 г., със съдействието на Министерството на външните работи и Министерството на икономиката, енергетиката и туризма. Г-н Куцаров организира международна конференция на тема „Религията в полза на човека“ в София на 3 и 4 август 2011 г., която получава широк отзвук сред обществото. В конференцията участват представители от общо 22 държави, сред които бяха Висши духовници от три религии – главният равин на Израел Меир Лао, Техни Високопреосвещенства от Гърция, Русия, Румъния, мюфтии от Турция и др. През 2011 г. г-н Куцаров организира и концерт в подкрепа на каузата „Да защитим българската гора“ в село Снежина, община Провадия.

Д-р Евгений Славейков Миронов

Д-р Евгений Миронов е на 36 години, от град София. Магистър. Завършва Медицинска академия. Специализира лазери в стоматологията в Международната Академия Рейн – Вестфалия, Германия. Специалист по дентална медицина – обща, лазерна и естетична стоматология, и имплантология. Работи в „Дентално студио Миронови“, което създава заедно със съпругата си д-р Жасмина Миронова.

Маргарита Златанова Цекова

Маргарита Цекова е на 58 години, от град София. Завършва УНСС, специалност „Счетоводство и контрол“. Работи в сферата на счетоводната отчетност.

Найден Тотев Найденов

Найден Найденов е на 48 години, от град София. Завършва филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Арабистика“. Специализира „Развиващи се пазари на бизнеса за опитни мениджъри“ в William Davidson Institute –Мичиган, САЩ. Участва в програма за обучение по финанси, обработка на информация, маркетинг, мениджмънт и стратегическо планиране в Wichita State University – Канзас, САЩ. Работи като регионален директор в компания за сигурност и охрана.

Тодорина Миланова Миланова

Тодорина Миланова е на 28 години, от град Хасково. Завършва Нов български университет, специалност „Мениджмънт и предприемачество“. Работи като офис-мениджър в консултантска фирма в град София.

Фани Георгиева Белнейска

Фани Белнейска е на 48 години, от град Пазарджик. Завършва гимназия в град Пазарджик. Работи в дом за възрастни хора. Майка на жестоко убитите сестри Росица и Христина Белнейски, престъпление, което потресе България.