Заместник-председатели

Димчо Георгиев Димов

Димчо Димов е от град Ямбол. Председател на The Riders MC и председател на Съюза на българските мотоциклетисти. Занимава се с бизнес в областта на търговията.

Адв. Иван Емилов Веселинов

Иван Веселинов е от град Берковица. Завършва Юридическия факултет, специалност „Право“, на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ . Работил е като следовател в ОУ МВР-Монтана, Следствен отдел. Адвокат. Член на мотоклуб „Планински братя“, гр. Берковица.

Милена Славова

Милена Славова е родена през 1966 г. в град София. Рок дама номер едно на българската музикална сцена. През 1993 г. заминава за Англия, където живее и развива своята музикална кариера. През 2003 г. известната със своята ексцентричност и бунтарски дух изпълнителка се завръща в България. През 2009 г. празнува своя 25-годишен сценичен юбилей, а през 2010 г. печели призът „БГ Вдъхновител“ от годишните музикални награди на БГ Радио.

Найден Тотев Найденов

Найден Найденов е на 48 години, от град София. Завършва филология в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Арабистика“. Специализира „Развиващи се пазари на бизнеса за опитни мениджъри“ в William Davidson Institute –Мичиган, САЩ. Участва в програма за обучение по финанси, обработка на информация, маркетинг, мениджмънт и стратегическо планиране в Wichita State University – Канзас, САЩ. Работи като регионален директор в компания за сигурност и охрана..