Нашите каузи

Образователна програма

Информация за Цветна олимпиада 2016

апр 26, 2016, 07:00

Бихме искали да информираме относно провеждането на „Цветна олимпиада“ 2016.  Една от целите на съревнованието и необходимо условие е да участват деца и младежи от всички български области, или поне от над половината от тях, за да бъде съревнованието национално представително и да могат след това да бъдат излъчени национални победители от „Цветна олимпиада“. В предходните издания на състезанието участваха хиляди ученици от цялата страна. Тази година заявиха участие едва 295 ученици, които се надяваме да не губят ентусиазма и интереса си към проявата и да се включат отново в следващите издания на „Цветна олимпиада“.

Във връзка с това „Цветна олимпиада“ 2016 няма да се проведе тази година, поради недостатъчен брой заявили участие ученици. На обявената за провеждането дата на съревнованието – 27.04.2016 г., няма да се състои „Цветна олимпиада“.

Чрез „Цветна олимпиада“  Сдружение „България си ти!“ цели да подкрепя можещите, талантливите и умните български деца. Екипът на „България си ти“ ще направи всичко необходимо, за да има по-висока информираност относно критериите за участие и датата на провеждане на „Цветна олимпиада“ през 2017 г. сред българските ученици, за да се проведе съревнованието тогава.