Медиите за нас

ИА „ФОКУС“:Национално движение „България си ти!“ организира кампания – „Коледа си ти!“

дек 18, 2013, 17:47

Национално движение „България си ти!“ организира кампания – „Коледа си ти!“, съобщиха от пресцентъра на движението. Движението организира кампания за събиране на средства за закупуване на хранителни продукти за празничната трапеза на многодетни български семейства. В пакетите, ще сложим хранителни продукти от първа необходимост, които ще разнесем лично до домовете на нуждаещите се, непосредствено преди Бъдни вечер. В инициативата ще участват известни личности, учредители и членове на „България си ти!“.
Инициативата се осъществява по програмата „Подкрепа за многодетни семейства“. Тя цели оказване на конкретна материална и морална помощ на многодетни български семейства. По нея се осъществяват организационни дейности и се съдейства за решаване на битови, социални и трудово-правни проблеми на български граждани от многодетни семейства, както и на проблеми свързани с образованието на техните деца.

Източник:http://www.focus-news.net/news/2013/12/18/1861900/natsionalno-dvizhenie-balgariya-si-ti-organizira-kampaniya-koleda-si-ti.html