Новини

Ани Иванова, която има 12 братя и сестри от Ново Оряхово, отбелязва празника на зрелостниците

май 22, 2015, 12:17

Имаме удоволствието да Ви информираме, че Ани Иванова от Ново Оряхово, която има 12 братя и сестри, ще отбележи празника на зрелостниците на 25 май (понеделник). Момичето е част от многодетната българска фамилия Иванови, която е част от голямото семейство на „България си ти!“. Тя бе ученичка в Спортно училище „Георги Бенковски“ и се обучава в специалност „Борба“. Тя и двама от братята й имат повече от 80 медала от спортни прояви.

На 25 май от 18:00 часа в двора на СУ „Георги Бенковски“, където Ани и съучениците й ще отбележат напускането на класната стая. Заедно с нея ще бъдат и близките й. Родителите-герои Емил и Веска също ще бъдат там. До сега в семейството им е имало повече от 4 абитуриенти. Последните от тях бяха уважени и от екипа на „България си ти!“. Координаторът на Сдружението във Варна Ивелина Миронова ще бъде там и тази година.

Ние от Сдружение „България си ти!“ смятаме, че всеки младеж заслужава да посрещне достойно този празник на зрелостта и напускането на класната стая. Желаем на Ани да има много постижения в живота, успешно да се реализира и развива в сферата, която иска и да бъде щастлива.