Новини

XVIII мотосъбор край Казанлък

юни 21, 2015, 19:15

За XVIII пореден път хиляди мотористи и фенове на рок музиката от страната и чужбина посетиха мотосъбора в Казанлък, организиран от The Black Roses MC (мотоклуб “Черните рози”). Председателят на клуба Емил Лазаров е част от голямото семейство на “България си ти!”, чийто представители също се присъединиха към проявата, както и лично председателят на сдружението инж. Димитър Куцаров.

Програмата на мотосъбора започна още на 12 юни вечерта с откриване от домакините и концерт на групите WILD HORSES, БЪЛГАРИ, HARD COMPANY. На 13-ти мотосъбитието продължи с традиционната обиколка на града, която започна от  Крънското ханче. След нея адреналинът се покачи с майсторски изпълнения на едни от най-добрите стънтъри в страната. След което продължи с много игри и забавления. Най-атрактивно в програмата бе голямото “начукване” на старо возило, което символизира протеста на рокерите срещу високите скорости по пътищата. Вечерта любителите на рока бяха забавлявани от групите ALOGIA (Сърбия), AURA (Румъния), KROSSFIRE.

Домакините бяха подготвили и много изненади и награди. Всеки участник, пазещ талона си за вход, участва в томбола за голямата награда мотоциклет Yamaha XTZ Super Tenere.