Новини

“България си ти!” поздрави малчуганите от Националния дворец на децата

юни 11, 2014, 09:18

Маги Джанаварова и екипът на Сдружение “България си ти!” бяха специални гости на годишния концерт на Двореца на децата. Поп изпълннителката бе голямата изненада за публиката. Със своите изпълнения тя поздрави всички деца, послучай празника, като им пожела: “Да стават все по-добри в своите начинания и да развиват талантите си!”.

Концертът по случай 64 годишнината от създаването на Двореца на децата се сътоя на 10.06 от 18:30ч. Той се провежда ежегодно и показва различни музикални, танцови и певчески таланти на децата. Публиката имаше възможност да се наслади на изпълнения на пияно, цигулка, балет, народни танци. Финалът на събитието поставиха малчуганите от Детска формация “Камбанките”, които ще се включат в официалното награждаване на финалистите от Цветната олимпиада на 17 юни от 17:00 часа в Народен театър „Иван Вазов“.
на 17 юни от 17:00 часа на официална церемония в Народен театър „Иван Вазов“

Дворецът на децата е звено на Министерството на образованието, младежта и науката. В него пълноценно се ангажира свободното време на децата и младежите. Целогодишно се предлагат разнообразни дейности в различни културно-образователни области. Досега през клубовете, кръжоците, художествените състави и спортните прояви на двореца са преминали повече от половин милион деца.