Новини

„България си ти!“ и The Riders MC откриват мотосезона край Ямбол под надслов „Без дрога и алкохол в кръвта на пътя!“

апр 30, 2015, 20:35

Сдружение „България си ти!“ и The Riders MC Ви канят на XVIII Национален мотосъбор край Ямбол. На тридневния събор – 1, 2 и 3 май, в югоизточния град, в местността “Бакаджика” ще ръмжат мотори  и навсякъде ще кънти рок музика.

На 1 май „България си ти!“ и The Riders MC откриват мотосезона под надслов „Без дрога и алкохол в кръвта на пътя!“.  Председателят на сдружението инж. Димитър Куцаров се надява с това все повече хора да бъдат разумни докато шофират. Организаторите от The Riders MC апелират за толерантност и повече внимание на пътя.

 Димчо Димов, председател на Съюза на българските мотоциклетисти и на „The Riders“ MC , а също така зам.-председател и учредител на „България си ти!“, призовава всички любители на моторите, бирата и рока да заповядат. Организаторите ще се погрижат за незабравимото преживяване на всички гости. Тази година се очакват още повече изненади, както и много посетители от страната и чужбина.

На първи май гостите ще бъдат посрещнати с надбягване с чували, дузпи от мотор, „Ломска издръжливост“, а за настроението ще се погрижат от „Хангар 42“.

Вторият ден се очаква да е не по-малко вълнуващ. Тогава ще се състои и традиционната почетна обиколка на града точно в 13:00 ч., която ще завърши с посещение на писта „Тенево“. За любителите на скоростните отсечки са предвидени Драг по класове и Стънт шоу. Най-добрите ще бъдат наградени същата вечер, след което игрите продължават с „Гладиатори“, дърпане на въже, канадска борба, пренасяне на яйце и др. На 2 май за настроението на волните ездачи ще се погрижат от група „Кросфайър“ и ще има светлинно шоу.